Home » Despre noi

Despre noi

SC NATURA MAGI FLOWER SRL  a fost infiintata in anul 2012 cu scopul de a oferii pasionatilor de flori si plante solutiile cele mai apropiate de cerintele fiecaruia si de a oferi produse de intretinere pentru plante si flori!

Produsele comercializate de societatea noastra sunt: Plante de exterior pentru gradini, Plante de interior pentru apartamente, Flori taiate pentru buchete si aranjamente florale, Produse pentru intretinerea plantelor - amestecuri de pamant, ghivece, solutii nutritive, substante fitosanitare, Decoratiuni de gradina, Sisteme de irigat, Sisteme de drenaj.

De asemenea societatea noastra va poate pune la dispozitie si urmatoarele servicii: Proiectare si Amenajare spatii verzi, Amenajare locuri de joaca si terenuri de sport, Intretinere spatii verzi si terenuri sport, Intretinere plante interior si exterior, etc.

Scopul nostru este de a oferi clientilor nostrii un sortiment bogat de produse horticole de cea mai buna calitate si de a sta la dispozitia acestora cu solutii optime in ceea ce priveste raportul calitate pret.

Suntem o echipa de profesionisti in domeniu si va stam la dispozitie cu informatii despre produsele si serviciile pe care le oferim!

 

Cocarde din orhidee alba

Cocarde din orhidee alba

Cocarda din orhidee Cymbidium alb.@

mai multe detalii