Home » Despre noi

Despre noi

SC NATURA MAGI FLOWER SRL  a fost infiintata in anul 2012 cu scopul de a oferii pasionatilor de flori si plante solutiile cele mai apropiate de cerintele fiecaruia si de a oferi produse de intretinere pentru plante si flori!

Produsele comercializate de societatea noastra sunt: Plante de exterior pentru gradini, Plante de interior pentru apartamente, Flori taiate pentru buchete si aranjamente florale, Produse pentru intretinerea plantelor - amestecuri de pamant, ghivece, solutii nutritive, substante fitosanitare, Decoratiuni de gradina, Sisteme de irigat, Sisteme de drenaj.

De asemenea societatea noastra va poate pune la dispozitie si urmatoarele servicii: Proiectare si Amenajare spatii verzi, Amenajare locuri de joaca si terenuri de sport, Intretinere spatii verzi si terenuri sport, Intretinere plante interior si exterior, etc.

Scopul nostru este de a oferi clientilor nostrii un sortiment bogat de produse horticole de cea mai buna calitate si de a sta la dispozitia acestora cu solutii optime in ceea ce priveste raportul calitate pret.

Suntem o echipa de profesionisti in domeniu si va stam la dispozitie cu informatii despre produsele si serviciile pe care le oferim!

 

Florimo - Pamint de flori acidulos

Florimo - Pamint de flori acidulos

Pământ de flori acidulos (ph 5-6) Se recomandă utilizarea la plante acidofile, precum Violete de ...

mai multe detalii